Skip to content

Balkongrenovering Stockholm

Har du funderat över att genomföra en balkongrenovering i Stockholm? Med över 15 år i branschen, bred kunskap och en strävan efter att överstiga dina förväntningar är vi den perfekta lösningen för dig som är i behov av en heltäckande service inom renovering av balkong i Stockholm!

4 anledningar till att anlita oss inför din balkongrenovering

Vi på Göttsche Entreprenad är medvetna om att det finns ett flertal aktörer inom branschen som sysslar med renovering av balkong och liknande arbeten. Det innebär att du som kund, som efterfrågar just dessa tjänster, kan bli något förvirrad och kluven i frågan om vilket företag du ska anlita. 

Förhoppningen är att du ska se oss som ett mer självklart val inför en balkongrenovering i Stockholm efter att du har läst våra 4 kärnegenskaper, vilka i sig gör att vi sticker ut från många andra deltagare på marknaden:

I och med att vi alltid sätter dig som kund och dina behov i centrum kan du känna dig trygg i våra händer från början till slut. Oavsett om du anlitar oss för balkongrenovering i Stockholm, Uppsala, Göteborg eller för renovering av balkong i någon annan stad ser vi till att möta dina behov till största möjliga grad. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Totalentreprenad med rikstäckande tjänster

Den främsta anledningen till att du bör anlita oss som din entreprenadfirma är att vi kan klassa oss som en totalentreprenad. Det innebär att vi erbjuder tjänster som täcker samtliga kategorier inom branschen, där du oavsett behov och önskemål kan anlita oss och få proffsig hjälp som bemöter dina krav. I och med att vi är rikstäckande har vi inte bara möjligheten att genomföra balkongrenoveringar i Stockholm, utan även i andra städer runt om i landet.

Innovativt nytänkande för optimerade arbeten

Med dig som kund och dina behov i centrum är det viktigt för oss att du kan känna dig trygg i våra händer redan från första kontakt. Just därför anpassar vi vår planering såväl som vårt arbete helt efter dina förfrågningar, det med ett innovativt nytänkande. På så sätt optimerar vi vårt arbete för dig på bästa möjliga sätt på alla plan.

Hållbara lösningar med miljövänlighet i fokus

Tillhörande vår stora passion för att erbjuda anpassade, fullt optimerade och nytänkande arbeten helt baserat på varje enskild situation hör även att vi lägger stor vikt vid att arbete hållbart. Detta inte bara för att du som kund ska känna dig trygg med att du får värde för pengarna då vårt arbete håller både idag och imorgon. Utan vårt hållbarhetstänk kommer även från att vi vill göra en insats för miljön, då såväl mindre som större ansträngningar räknas!

Kvalitativa balkongrenoveringar till konkurrenskraftiga priser

Sist men inte minst är vi på Göttsche Entreprenad ett mycket bra alternativ då du vill genomföra en balkongrenovering i Stockholm då vi, oavsett situation, behov och önskemål, genomför arbeten av högsta kvalité. Detta utan att du nödvändigtvis behöver betala särskilt mycket – för oss är det viktigaste att du får den hjälp du behöver och blir nöjd.

Balkongrenovering i Stockholm pris – vad kostar det?

När det kommer till frågan om kostnad för renovering av balkong finns det väldigt många olika faktorer som är avgörande för det slutgiltiga svaret. Balkongrenovering pris beror nämligen inte bara på vad just din balkong kräver i förhållande till dess skick. Utan det finns ett flertal andra aspekter som måste räknas in för att man ska få en rimlig prisuppfattning:

  • Gäller det balkongrenovering för villa eller för annan byggnad?
  • Gäller det renovering av balkong i betong, trä eller något annat material?
  • Hur och var ligger balkongen placerad?
  • Hur har balkongen underhållits tidigare?
  • Hur gammal är balkongen?
  • Vad gäller för balkongens storlek och höjd?
  • Har balkongen några räcken?
  • Hur ser konstruktionen ut överlag, i det stora hela?
  • Gäller det balkongrenovering av en eller flera balkonger?

Som du kan se är det väldigt mycket som kommer att vara avgörande för vilken typ av arbete vi måste genomföra för att möta dina förväntningar gällande ombyggnaden och upprustningen av din balkong. Därmed är det svårt att ge svar på vad priset för balkongrenoveringar i Stockholm är. 

Något du däremot alltid kan känna dig trygg med om du anlitar oss och våra tjänster är att vi alltid ser till att du är helt med på vad som gäller innan vi sätter igång, och det alltså även i frågan om kostnad. Till råga på det erbjuder vi konkurrenskraftiga priser i alla lägen, vilket gör oss till en pålitlig kandidat på marknaden. 

När är det nödvändigt att renovera en balkong i Stockholm?

Många av de balkonger som finns i och i områdena av Stockholm har gjorts på ett gediget, väl genomtänkt sätt just för att de ska hålla under flera år framöver. Detta är extra viktigt i en stad som Stockholm där majoriteten av balkongerna på byggnaderna används och slits väldigt väl. För att de ska hålla sig fina, och säkra, måste arbetena göras bra redan från grunden. 

Ett faktum är dock att balkonger, hur välgjorda de än är, kommer att slitas för eller senare. Det kan visa sig i form av att de går sönder, att de spricker eller delar sig, eller att färgen avtar och att balkongen blir fläckig. Sprickor och flagningar visar sig framför allt hos balkonger i betong, men kan även ske hos de som är gjorda i trä eller andra material. 

Om, och när, detta händer är det med andra ord nödvändigt att renovera balkongen. Annars finns det en risk för att den till slut går sönder eller rasar, och så ser det inte särskilt snyggt ut. Vill du försäkra dig om att din renoverade balkong håller så länge som möjligt bör du anlita en trygg, proffsig och erfaren entreprenadfirma för balkongrenovering i Stockholm. 

Kontakta oss för balkongrenovering i Stockholm – vi sätter alltid kunden i centrum

Oavsett hur din befintliga balkong ser ut, vilket skick den är i och vad just du önskar när det kommer till renovering och upprustning kan vi på Göttsche Entreprenad hjälpa dig med det. Vi genomför kvalitativa, hållbara och pålitliga renoveringar av balkong i Stockholm, men kan även hjälpa dig med liknande arbeten runt om i landet vid behov. I våra händer är du trygg från början till slut när du låter oss ta oss an din balkongrenovering i Stockholm – välkommen att kontakta oss redan idag!